Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Borsecul poate fi vizitat și virtual
La câteva luni de la demararea unei acțiuni de digitalizare a obiectivelor și traseelor turistice din Borsec, proiectul a ajuns, cu succes, la final. Două proiecte au fost depuse în acest scop de către Fundația Pro Borsec în parteneriat cu Primăria Borsec, ambele fiind finanțate de către Consiliul Județean Harghita.
2022-09-29
1723

Digitalizarea în turism a devenit o necesitate, într-o eră în care vizitatorii simt nevoia accesului rapid și facil la informații istorice și turistice. Firma S.C. BLUE STRATEGY S.R.L. din Târgu Mureș a făcut posibil acest lucru: au digitalizat locațiile de interes din stațiunea Borsec.

Mai precis, au digitalizat traseul turistic numărul 1 și numărul 5 al stațiunii, atingând și obiectivele turistice de pe ambele trasee. Dintre cele 15 trasee existente în stațiunea Borsec, acesta două sunt cele care includ cele mai multe obiective turistice.

Traseul numărul unu este cel care cuprinde majoritatea obiectivelor din zona Rezervația Naturală de tip Geologic, Scaunul Rotund. Puteți călători virtual pe ruta Biroul de informare turistică – Izvorul Străvechi (900 m) – Peștera de Gheață (850 m) – Grota Urșilor (890 m) – Borsec / Biroul de informare turistică, având posibilitatea să vizitați, printre altele, Muzeul Apelor Minerale, Poiana Zânelor, Aleea Terapeutică, Baia Tradițională din Poiana Zânelor, Grota Urșilor, Mofeta, Peștera de Gheață sau chiar punctul de belvedere Cariera de travertin.

Traseul numărul cinci vă conduce virtual spre Bulevardul 7 Izvoare – Str. Stadionului – 7 Izvoare (940 m) – Valea Nadășa, pe a cărui rută vă puteți bucura de priveliștea virtuală a pistei de bob de vară, Baia de Soare sau a noului Centru spa.

Proiectul în valoare de 14.500 lei a fost implementat de către Fundația Pro Borsec în parteneriat cu Primăria Borsec, finanțarea de 13.000 lei fiind asigurată de către Consiliul Județean Harghita, aportul propriu al fundației fiind de 1500 lei. Traseele digitalizate pot fi accesate de pe pagina de internet al primăriei (www.orasulborsec.ro)

 

Înapoi
Calendar evenimente
Izvoarele - ziar de interes local
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro