Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Borsec - unul dintre cele mai înflorite orașe din Bazinul Carpatic
Orașul nostru a primit un premiu extrem de prestigios în cadrul unui concurs la care au luat parte orașe din întregul Bazin Carpatic: locul I în categoria orașelor din România. Premiul a fost preluat vinerea trecută la Budapesta de către Cotrigășanu Cristina, angajata Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică Borsec.
2023-11-27
789
Am plantat deja puiețul de copac jubiliar

Agenția Maghiară de Turism a anunțat în acest an a 30-a ediție a concursului „Ungaria înflorită”, la care au putut participa și localitățile cu comunități maghiare din Bazinul Carpatic. Primăria Orașului Borsec a profitat de această ocazie și s-a înscris la cea mai veche și mai populară competiție de înfrumusețare a mediului din Ungaria, care invită în fiecare an tot mai multe orașe să își prezinte spațiile publice înfrumusețate și zonele verzi bine îngrijite.

Competiția a mobilizat cu succes comunitățile localităților maghiare de pe teritoriul țării și de peste hotare. Printre altele, datorită acestui fapt, competiția „Ungaria înflorită”,, cu o istorie de treizeci de ani, a înregistrat în acest an un număr record de participări: aproape 400 de localități au depus 549 de candidaturi.

Toate administrațiile locale participante la competiție au primit, din partea comitetului de organizare, câte un puieț de copac jubiliar și o placă memorială.

 

 

 

Înapoi
Calendar evenimente
Izvoarele - ziar de interes local
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro