Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Borsec în top 3 destinații turistice ale României în 2024
Federația Internațională a Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism, FIJET, a întocmit clasamentul celor mai fierbinți destinații turistice  din România în anul 2024. Borsec se află printre primele trei astfel de destinații, conform specialiștilor din domeniu. Mai exact, Borsec ocupă locul al III-lea, clasându-se înaintea multor localități consacrate din țară.
2024-02-15
887
Premiul a fost primit de către primarul Mik Józsf

Clubul Presei de Turism - FIJET România a demarat, pentru al doilea an consecutiv, o acţiune de identificare a zece destinaţii deosebite din România, pentru a le face şi mai cunoscute, în ţară şi în străinătate (prin intermediul colegilor din filialele naţionale ale FIJET World) şi pentru a premia felul în care arată şi se mişcă turismul din zona respectivă, conform unui comunicat de presă al organizaţiei.

Prin acest proiect se doreşte să se atragă atenţia asupra unor locuri din ţară care se remarcă din punct de vedere turistic în mod deosebit, locuri în care lucrurile se fac bine şi oamenii merită să fie încurajaţi pentru eforturile depuse.

Printre argumentele care au convins FIJET să plaseze Borsec pe  acest onorant loc în clasamentul destinațiilor este faptul că stațiunea a învățat ceea ce înseamnă turism sustenabil, durabil, antreprenorii dar și autoritățile mizând mult pe specificul local și pe produsele zonei. În același timp Borsec găzduiește, an de an, o serie de evenimente care au devenit tradiție și care atrag mii de turiști în zonă.

Mik József, primarul orașului Borsec, a fost prezent la festivitatea de  premiere, ce a avut loc în prima zi a Târgului de Turism al României. „Această distincție este extrem de importantă pentru noi. Este o dovadă că munca din ultimii ani își aduce roadele. Am subliniat de mai multe ori că lucrăm constant pentru a readuce stațiunea noastră pe harta turistică națională. Suntem pe drumul cel bun în această privință” - a declarat edilul cu privire la această distincție.

 

 

 

Înapoi
Calendar evenimente
Izvoarele - ziar de interes local
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro