Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Artiștii sezonului estival
În perioada iunie-august, avem o listă de artiști pentru toate gusturile. Merită o vizită la Borsec!
2023-06-21
1483

Evenimentele de vară din acest an sunt pline de surprize. Iată artiștii care vor susține concerte în Stațiunea Borsec.

Să începem cu cel mai apropiat eveniment, SMART Fest. În data de 30 iunie va sosi Direcția 5, o cunoscută trupă rock românească. Pe 1 iulie, va urca pe scenă Carla's Dreams, o trupă din Republica Moldova ai căror membrii sunt până astăzi necunoscuți, iar pe 2 iulie, The Pipers, o trupă muzicală din Târgu Mureș, va garanta un concert cu muzică din toate genurile.

De la jumătatea lunii iulie va începe Cea1 Borsec Festival. În data de 14 iulie va concerta Cargo, o trupă rock românească înființată în anul 1985 de către chitaristul Adrian Bărar. A doua zi, pe 15 iulie, cântărețul și chitaristul român Mircea Banciu va susține un concert excepțional, după care va urma formația maghiară de muzică populară Csángálló.

Următorul eveniment din această vară este Faló Fest, în cadrul căruia în data de 22 iulie vor urca pe scenă trupele: Rebell Yell- Billy Idol Tribute Band, New Prroscenium- Nightwish Tribute Band și trupa Stonecrops, cei din urmă sunt fani ai muzicii rock clasice. În următoarea zi trupa Zitty & Johnny va susține un spectacol în cadrul festivalului.

În primul weekend din luna august va avea loc cea de-a XXVII-a ediție a evenimentului Zilele Orașului Borsec care va începe în data de 4 august cu Dj Dark și Dj Jonnessey & Aner. În seara următoare (5 august) distracția va fi asigurată de Fly Project, o formație de muzică dance fondată de Tudor Ionescu și care a debutat în anul 2005, urmată de trupa Defender. Pe 6 august, vor urca pe scenă trupa Titán din Reghin, înființată în anul 2003, cunoscuta cântăreață, actriță și interpretă maghiară Keresztes Ildikó, și nu în ultimul rând Calas Life Band.

Ultimul eveniment al verii, Festivalul Nostalgic, îi va avea ca invitați, pe data de 19 august pe Cătălin Crișan cântăreț de muzică ușoară românească și formația Classical, care va susține un concert de operetă. Pe data de 20 august formația Hot Jazz va cânta muzica anilor 20-30-40, iar Dancs Annamari va susține un concert de operetă. În încheiere Egy Kis Éden Félhomályban ne va prezenta muzica anilor 40-50.

 

O să avem o vară interesantă cu artiști interesanți. Vă așteptăm!

 

Înapoi
Calendar evenimente
Izvoarele - ziar de interes local
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro