Elérhetőségek
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Hírek
Befejeződött a városháza felújítása
Több mint egymillió lejes beruházás révén újítottuk fel a városháza épületét, a munkálatot európai uniós alapokból finanszíroztuk. A két évvel ezelőtt kezdődött beruházásra a napokban sikerült pontot tenni.
2021-11-09
223
Rédai Botond

A Regionális Operatív Program (POR) keretében sorra kerülő munkálatok révén az épület energetikai rendszerének felújítását végezték el: külső szigetelés, nyílászárók cseréje, tetőtéri elemek felújítása és szigetelése, pincerész szigetelése. Ugyanakkor az épületen belül is teljes felújítást zajlott, ennek egyik fontos eleme volt a belmagasság csökkentése álmennyezet kialakításával. Ezzel a lépéssel sokkal hatékonyabban történhet az intézmény fűtése. Mindezek mellett a mennyezeti lámpatestek cseréje is megtörtént LED panelekre. Napelemes rendszert is felszerelt a kivitelező, így hatékonyabban lehet előállítani a meleg vizet is, illetve az intézmény által elhasznált villamos energia egy részét is ebből a rendszerből nyerjük.

A beruházás során új bútorzatot is kapott a városháza. Ezzel együtt a földszinten egy tetszetős, modern fogadótér kialakítása is megtörtént, az egységes ügyfélablak beüzemelése pedig folyamatban van. A beruházás értéke meghaladja az 1,093 millió lejt, a várost terhelő önrész pedig eléri a 200 ezer lejt.

„Rendkívüli öröm számunkra, hogy sikerült befejeznünk ezt a beruházást” - fogalmazott a városháza felújításával kapcsolatban Mik József. Mint azt a polgármester kiemelte, nem csak az épület energetikai hatékonyságát sikerült jelentősen javítani. Hiszen a belső terek felújításával egy modern, a mai igényeknek megfelelő munkatér jött létre, amely az ügyfélbarát ügyintézést is lehetővé teszi.

 

Vissza
Eseménynaptár
Elérhetőség

Elérhetőségek
Cím: Kárpátok utca 6 szám/A, Borszék
Telefon: +40 266-337-001

Órarend Borszék Városháza
Hétfő: 09.00 – 13.00
Kedd: 09.00 – 13.00
Szerda: 09.00 – 13.00
Csütörtök: 09.00 – 13.00
Péntek: 09.00 – 13.00

Szóvívő
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről és eseményeinkről!
Hírek archívum
 
 
 
Borszék változatos és gazdag erőforrásokkal rendelkezik, ezek közül is kiemelkednek természeti kincsei.
Kereskedelmi és balneológiai szempontból is jelentős vonzerővel bírnak ásványvíz forrásai.
BorszékElképesztő panorámák, energiadús források, a borszékiek vendégszeretete – ez a meghívónk, egy egészséges meghívó a Tündérek Kertjébe.

Köszönjük a fotósok támogatását :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

A weboldal fejlesztés alatt áll!
Elérhetőségek
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Kárpátok utca, 6 szám/A, Borszék város, Hargita megye, 535300, Románia